40% verkocht binnen één maand


De Appelgaard in Driel

DRIEL, 20101027 -- Medio september is de verkoop van `De Appelgaard' van start gegaan. Er was veel belangstelling voor deze nieuwste deelfase van De Breekenhof in Driel. Binnen één maand is al 40% van de woningen verkocht.

De eerste fase van `De Appelgaard' bestaat uit 23 rij- en 6 hoekwoningen en is zeer ruim van opzet. De woningen hebben diepe tuinen en een klassieke uitstraling. Het bouwplan is zeer gevarieerd; van gezinswoningen t/m luxe hoekwoningen met garage. De tuinen zijn zeer ruim; er zijn zelfs percelen t/m 318 m2. De prijzen zijn vanaf ¤ 172.000,-- von.

Makelaar Gerard Timmer van Timmer & Timmer Makelaars: "Deze start verkoop is een succes, met name de prijs/kwaliteit verhouding spreekt de mensen aan. Als we in dit tempo doorgaan dan kan de ontwikkelaar begin volgend jaar de bouw gaan opstarten"

"De huidige koper is op zoek naar betaalbare kwaliteit. Hiervoor kan hij/zij volop terecht in `De Appelgaard' in Driel. De klassieke jaren '30 architectuur, zeer ruime tuinen en grote woningen op grote percelen zijn de onderscheidende elementen. `De Appelgaard' is de juiste keuze", aldus makelaar Bert-Willem Wijnhoud van ABC Makelaars.

In de Breekenhof wonen al veel gezinnen met jonge kinderen. De typische dorpse gezelligheid, de centrale ligging van Driel en de directe verbinding met de A50 is voor velen doorslaggevend. Driel is het beste alternatief voor de regio.

De makelaars verwachten met dit verkooptempo dat begin volgend jaar de bouwvoorbereidingen kunnen worden opgestart.

Voor meer info: www.appelgaard-driel.nl

Ingezonden persbericht