Prijsvergelijker toont ook prijzen uit veilingen


LEIDEN, 20101027 -- Het nieuwe Prijs Vergelijken vergelijkt Ebay veilingen en prijzen van producten uit Ebay shops met de prijzen van reguliere online winkels. Daarnaast heeft Prijs vergelijken een uitgebreide catalogus met een Twitter en Youtube integratie.

Als er iets wordt geschreven op Twitter of iemand heeft een product review video geplaatst op youtube dan laat Prijs vergelijken het zien. Vaak worden in de video's alle mogelijkheden en functionaliteiten van een product getoond, hiermee kan Prijs vergelijken vervolgens bezoekers voorzien van nieuwe inzichten. De Twitter berichten worden automatisch geplaatst zonder tussenkomst van een redactie, een bezoeker ziet realtime wat anderen over het product schrijven.


Bij veel prijsvergelijkers wordt alleen de prijs van online winkels vergeleken. Op Prijs vergelijken kun je ook prijzen uit de Ebay veiling/shops vergelijken met de prijzen uit de reguliere webshops. Mocht een bezoeker gaan voor een veiling, dan is men beter in staat om het eigen maximumbod vooraf vast te stellen, omdat ook alle prijzen van de reguliere online winkels voorhanden zijn. Wordt het bod te hoog, dan kun je het alsnog in een webwinkel kopen.

Door de Ebay, Youtube en Twitter integratie voegt Prijs vergelijken iets nieuws toe aan de bestaande volle prijsvergelijkersmarkt.