Ingezonden persbericht



'There's Nothing Like Australia'

Win een reis naar Australië in de nieuwe campagne van Tourism Australia!

Tourism Australia heeft zijn nieuwe campagne voor Nederland met een gloednieuwe interactieve online landkaart uitgebracht. Nederlandse reizigers krijgen de kans een ongelooflijke vakantie naar Australië te winnen door in te gaan op de inhoud van de landkaart.

Eerder dit jaar werden de Australiërs uitgenodigd de hele wereld deelgenoot te maken van hun favoriete vakantiebelevenissen in Australië en te laten zien waarom There's nothing like Australia.

Meer dan 29.000 Australiërs deden mee op basis van een foto en een korte uitleg waarom 'There's nothing like...', om met internationale reizigers hun persoonlijke verhalen te delen, waar zij in Australië hun vakantie doorbrachten en waarom de anderen Australië zouden moeten bezoeken.

Deze online interactieve landkaart voor de Nederlandse markt klantgericht aangeboden met 3500 karakteristieke hoogtepunten van de Australische bezoekers kan worden gevonden op www.nothinglikeaustralia.com/nl

Uit een van de twintig mooiste hoogtepunten kunnen bezoekers hun favoriete reis naar Australië kiezen. Deze unieke belevenissen bevatten treinreizen door Australië, met een antieke auto toeren door wijngaarden, cruises en 4WD-avonturen. Zelfs een trektocht met kamelen in het rode hart van Australië. Deze tocht werd door het Australische publiek gekozen als de aantrekkelijkste suggestie die door de Aussies was gedaan.

Elke Nederlandse bezoeker van de site, die een stem uitbrengt, zal deelnemen aan een verloting om een vakantie naar Australië te winnen inclusief vluchten met Malaysia Airlines, luchtvaartpartner van Tourism Australia in Nederland.

Rodney Harrex, General Manager Tourism Australia van het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Nederland, zei:

"Australiërs zijn de experts in wat uniek en bijzonder is in hun land en wij willen hun favoriete belevenissen delen met Nederlandse reizigers op een manier die hen zal inspireren ons land te bezoeken. De landkaartbelevenissen kunnen op de verschillende onderdelen zoals ervaring, locatie en 1000 sleutelwoorden worden bezocht."

Bezoek www.nothinglikeaustralia.com/nl voor de interactieve landkaart en wedstrijd en www.australia.com voor nog meer informatie over de vakantie.