Ingezonden persbericht



Helmond, 27 oktober 2010

W. Derksen benoemd als commercieel directeur van Kuijpers

Bij Kuijpers Installaties is per 25 oktober 2010 de heer W. Derksen (Wilfred, 51 jaar) aangetreden als commercieel directeur.

Als commercieel directeur zal de heer Derksen deel uitmaken van de directie van de Kuijpers holding, samen met de heer ir. A.J.H.M. Stuifzand (algemeen directeur) en N.A.M. Arnoldussen QC (financieel directeur).

Achtergrond Wilfred Derksen
Derksen heeft een technische achtergrond en heeft ruime ervaring in de installatiebranche. Hij heeft bij diverse nationale en internationale ondernemingen gewerkt. Mede door zijn knowhow en ervaring heeft Kuijpers de overtuiging de kwaliteit van haar dienstverlening verder te kunnen uitbouwen en deze waar mogelijk te verbeteren.

Over Kuijpers
Kuijpers is een professionele multidisciplinaire en innovatieve onderneming met inmiddels 750 medewerkers. Het bedrijf is in 1927 opgericht. De omzet voor 2010 is geprognosticeerd op ¤ 125 miljoen middels haar vestigingen in Arnhem, Den Haag, Helmond, 's-Hertogenbosch, Roosendaal, Tilburg en Utrecht.

Kuijpers verzorgt alle technische installaties in gebouwen en industrie - evenals het beheer en onderhoud daarvan - zodat zij jarenlang voldoen aan de gestelde eisen. De onderneming profileert zich middels klantgerichtheid, milieuvriendelijke en energiezuinige oplossingen, innovatie en beveiligings- en communicatieconcepten, alsmede door aandacht voor de belangen en ontwikkeling van haar medewerkers.



Noot voor redacties



Ingezonden persbericht