Politie Gelderland-Midden

Regionaal

---

Politie onderzoekt naar gewapende overval op tankstation
Publicatiedatum: 27-10-2010 20:07:07

HEELSUM - De politie is een onderzoek gestart naar een gewapende overval op een tankstation aan de Bennekomseweg in Heelsum op 27 oktober rond 19.10 uur. De 21-jarige medewerker bleef ongedeerd. De politie heeft een Burgernetmelding uitgedaan.

Rond dat tijdstip kwam een met bivakmuts gemaskerde man in het tankstation. Deze bedreigde de medewerker met een steekwapen, waarna de man er vandoor ging met een geldbedrag in de richting van Renkum. Van de dader ontbreekt op dit moment elk spoor.

Signalement overvaller
Op grond van onderzoek heeft de politie een signalement kunnen samenstellen. Het gaat om een blanke man van ongeveer 18 jaar met een slungelig postuur.
Zijn lengte is ongeveer 1,70 meter. De dader droeg een zwarte jas met een bontkraag. Daaronder droeg hij zwartgestreepte trui, waarvan de capuchon over de jas werd gedragen. De man droeg verder een spijkerbroek, die op de linkerknie was gescheurd. Verder droeg hij een zwarte baseball-pet. De man had tenslotte ook nog een tas van Super De Boer bij zich.

Getuige?
Indien men op grond van dit signalement een persoon herkent, of als men iets bijzonders gezien of gehoord heeft voor, tijdens of na de overval, wordt men dringend verzocht de politie bellen op 0900-8844. Als men anoniem wil blijven, dan kan men bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.