Politie Zeeland


---

1904-2010 Op heterdaad betrapt, Vlissingen
Agenten betrapten een 32-jarige Vlissingen toen hij drank wegnam aan de Nieuwe Vlissingseweg.
De agenten waren aan het surveilleren toen zij een man bij het hek van een supermarkt aan de Nieuwe Vlissingseweg zagen. Ze zagen dat de man vanachter het hek goederen in een tas stopte.

De agenten gingen naar de man toe, die bij het zien van de agenten snel de benen nam. De achtervolging werd te voet ingezet. Voor de supermarkt werd de verdachte aangehouden op verdenking van diefstal.

In de tas bleken 12 blikken drank te zitten. Deze goederen zijn teruggegeven aan de supermarkt. De verdachte is in verzekering gesteld.

Aanvulling 1901-2010 Vrouw overleden bij ongeval, Goes
De vrouw die dinsdagmiddag in Goes bij een ongeval om het leven kwam, betreft een 84-jarige vrouw uit de gemeente Veere.

1905-2010 Rijbewijs kwijt na snelheidsovertreding, Waarde
Een 39-jarige man uit de gemeente Sluis is woensdagochtend zijn rijbewijs kwijtgeraakt omdat hij meer dan 50 km/u te hard reed op de A58.
Agenten hielden een lasercontrole toen zij zagen dat de 39-jarige man aan het bumperkleven was. Zij besloten achter de man aan te gaan om hem daarvoor te waarschuwen. De automobilist reed echter hard door: 190 km/u. Ter hoogte van Waarde werd de man aan de kant gezet en werd zijn rijbewijs ingenomen.

1906-2010 Aanhouding na poging dronken rijden, Vlissingen
Omstreeks 18.00 uur kreeg de Politie Zeeland een melding binnen over een man die dronken was en in zijn auto wilde rijden. De man weigerde een taxi te nemen.
Agenten zijn daarop ter plaatse gegaan en zagen de man aan de Kenau Hasselaarstraat. Zij vroegen hem om zijn legetimatie, maar de man gaf geen reactie en stapte in zijn auto. De agenten vroegen hem mee te werken aan een blaastest, maar ook hier gaf de man geen reactie op. Vervolgens wilde hij gaan rijden. Hierop hielden de agenten de man aan en haalden hem uit zijn auto.

De man is meegenomen naar het bureau.

Noot voor redacties

Politie Zeeland