RentaRolla Sittard genomineerd voor 'Autoverhuurder van het jaar 2010'


Jong Limburgs bedrijf stoot door naar de top van Nederland

ZUID-LIMBURG, 20100818 -- De afgelopen twee maanden hebben meer dan 1.500 mensen gestemd op hun favoriete autoverhuurder. Van de ruim 600 deelnemende bedrijven kregen tien bedrijven de meeste stemmen, waaronder RentaRolla Auto- & Busverhuur Sittard. Kim Ohle, de jonge en gedreven manager van RentaRolla, is dankbaar voor de stemmen van alle tevreden klanten.

Het team van RentaRolla is behoorlijk in zijn nopjes. Kim Ohle: 'Deze nominatie is een kroon op ons keiharde werk! Vanaf de opening van onze eerste vestiging in Heerlen per 1 december 2009 zijn we volop aan de bak gegaan om RentaRolla op de kaart te zetten. En met succes, want de huurauto's zijn niet aan te slepen. Je kunt bij ons elke auto huren: van Fiat 500 tot personenbus en van bestelauto tot verhuiswagen. Intussen hebben we naast Heerlen en Sittard ook vestigingen geopend in Kerkrade en Maastricht. Allen onder het dak van WellColl Autoschade. Zo bereiken we een volledige dekking van Zuid-Limburg.'

De tien genomineerde bedrijven krijgen de komende weken bezoek van een onafhankelijke mystery shopper die aan de hand van een uitgebreide checklist de kwaliteit en service van de halve-finalisten in kaart brengt. Op basis van dit rapport en van hun eigen beoordeling selecteert een deskundige vakjury vervolgens drie finalisten. Op 27 oktober 2010, tijdens het jaarlijkse verhuurcongres van BOVAG Verhuurbedrijven, wordt bekend gemaakt welk bedrijf zich Autoverhuurder van het Jaar 2010 mag noemen.

Zie voor meer informatie de websites www.rentarolla-autoverhuur.nl en www.wellcoll.nl.

RentaRolla Auto- & Busverhuur