MeadWestvaco Corporation (MWV) maakt resultaten derde kwartaal 2010 bekend en houdt telefonische conferentie

RICHMOND, Va.--(BUSINESS WIRE)-- 20100923 --

MeadWestvaco Corporation (NYSE: MWV) zal op woensdag 27 oktober 2010, vóór het openen van de markt, de resultaten van het bedrijf voor het derde kwartaal 2010 bekend maken. Het persbericht over de resultaten zal beschikbaar zijn op de website van MWV op www.mwv.com.

Het bedrijf zal een telefonische conferentie voor de resultaten over het derde kwartaal 2010 houden op woensdag 27 oktober, om 10:00 uur EDT. Deze kan worden bijgewoond via internet of de telefoon. Deze conferentie zal één uur duren. John A. Luke, Jr., chairman en chief executive officer; James A. Buzzard, president; E. Mark Rajkowski, chief financial officer; en Jason Thompson, directeur, beleggersrelaties, zullen de resultaten bespreken waarna er vragen worden van geregistreerde analisten en beleggers worden beantwoord.

Beleggers kunnen aan deze live conferentie deelnemen via het telefoonnummer 1 (800) 230-1093 (gratis voor de Verenigde Staten) of 1 (612) 234-9960 (internationaal); wachtwoord: MeadWestvaco. Om u te registreren, wordt u verzocht te bellen ten minste 10 minuten vóór het starten van de telefonische conferentie.

De live telefonische conferentie en presentatiedia's zijn toegankelijk op de website van MWV op www.mwv.com. Na verbinding met de thuispagina te hebben gemaakt, ga naar de Beleggers pagina en zoek naar de link voor de webuitzending. Ga svp naar de website ten minste 10 minuten vóór de telefonische conferentie, zodat u zich kunt registreren en eventueel de noodzakelijke audiosoftware kunt downloaden en installeren.

Een herhaling van de conferentie zal gedurende één maand telefonisch beschikbaar zijn, namelijk vanaf 12:00 's nachts EDT op 27 oktober. Hiertoe heeft u toegang via het telefoonnummer 1 (800) 475-6701 (gratis voor de Verenigde Staten) of 1 (320) 365-3844 (internationaal); toegangscode: 172346.

Over MWV

MeadWestvaco Corporation (NYSE: MWV) voorziet in oplossingen voor verpakkingen van de meest gewaardeerde merken op het gebied van gezondheid, schoonheidsproducten en persoonlijke verzorging, voedsel en drank, media en ontspanning, huis en tuin, tabaksproducten, en commerciёle drukkerijen. De activiteiten van het bedrijf beslaan ook verbruiks-en kantoorproducten, gespecialiseerde chemicaliën, evenals de gemeenschapsontwikkelings- en landbeheergroep die op duurzame wijze de landholdings van het bedrijf beheert ter ondersteuning van haar activiteiten, waarbij ook de gelegenheid voor behoud, recreatie en ontwikkeling wordt geboden. MWV, dat 20.000 werknemers wereldwijd telt, is actief in 30 landen en doet dienst aan klanten in meer dan 100 naties. MWV beheert al haar bosland in overeenstemming met internationaal erkende normen voor bosbouw, en staat al zeven jaar lang op de Dow Jones wereldindex voor duurzaamheid. Voor meer informatie kunt u terecht op www.mwv.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
MeadWestvaco Corporation
Mediacontact
Alison von Puschendorf, +1 804-444-7284
mediainquiries@mwv.com
of
Beleggersrelaties

Jason Thompson, +1 804-444-2556

Ticker_symbol NYSE:MWV