Ingezonden persbericht


t.a.v. Agenda Redactie
t.a.v. Muziek Redactie

In ons 40ste seizoen 2010/2011 maken wij u graag attent op het EXTRA concert van Stichting Kamermuziek Amsterdam (KAM) op 27 oktober 2010:

woensdag 27 oktober 2010 20.15 uur
kleine zaal het concertgebouw amsterdam
¤ 30,-

Stichting Kamermuziek Amsterdam presenteert vanavond: The Paradiso Orchestra
Karsu Dönmez, piano en zang
The Paradiso Orchestra is een collectief van topmusici van verschillende afkomst en muzikale bloedgroepen gevormd rond het EnsembleCaméléon. Karsu Dönmez is een jonge Turkse zangeres.

Het programma:
Een spectaculaire Turkse avond met geliefde en beroemde muziek van Mozart, onbekende juweeltjes van onder anderen de Turkse componst Alberto Hemsi en de prachtigste oud-Turkse oud-Turkse liederen. De mooiste klassieke muziek beïnvloed door de sprookjesachtige Turkse klanken, of is het juist andersom?

Stichting Kamermuziek Amsterdam is geheel zelfstandig: financieel en mentaal volledig onafhankelijk. KAM speurt naar talentvolle musici en ensembles in binnen- en buitenland, ontwikkelt, begeleidt en ondersteunt de muzikale carrière en biedt hen een plaats op de beste Amsterdamse podia. KAM ontwikkelt in samenspraak met de musici een verrassende programmering. Voor het Amsterdamse muziekleven is KAM al veertig jaar onmisbaar.