Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Doorn, 20 oktober 2010

Kadoshop 't Ogenblikje in Doorn bestaat 5 jaar
Woensdag 27 oktober is het precies vijf jaar geleden dat kadoshop 't Ogenblikje van Bartiméus van start ging aan de Driebergsestraatweg in Doorn. De winkel verkoopt zelfgemaakte cadeauartikelen en ambachtelijke producten. Van 25 t/m 29 oktober is er een speciale jubileumactieweek.

In de bijzondere kadoshop verkopen cliënten met een visuele en verstandelijke beperking, onder begeleiding van vrijwilligers, zelfgemaakte producten van de diverse Bartiméus werkplaatsen. Houten speelgoed, kaarsen, tuinfakkels, mozaïekspiegels, kaarten met braille en douche- en badartikelen. Ook zijn er verse broodjes, koekjes uit eigen bakkerij, eieren en seizoensgebonden groenten van Boerderij Langbroek te koop. De cliënten van Bartiméus kunnen via een speciale kassascanner zelf de producten met de klant afrekenen.

Actieproducten en prijsvragen
Er zijn tijdens de actieweek diverse actieproducten en leuke prijsvragen! Wees welkom, koffie met lekkers uit onze eigen bakkerij staat voor u klaar! Adres: Driebergsestraatweg 73 (bij het Tinq tankstation).