Ingezonden persbericht


Persbericht: Ryan Leslie concert in Noxx Antwerpen verplaatst naar 9 november 2010.

Het concert dat Ryan Leslie op woensdag 27 oktober 2010 zou geven in Noxx Antwerpen is om studio verplichtingen verplaatst naar dinsdag 9 november 2010.

In de videodrop, te zien op www.noxxantwerp.be verontschuldigt Ryan Leslie zich voor dit ongemak, maar hij belooft het goed te maken op de vooruitgeschoven datum met een spetterend optreden. Daarnaast zal Ryan Leslie tijd maken voor een speciale handtekeningsessie op dinsdag 9 november van 16:00 - 17:00 uur in de Media Markt te Antwerpen.

Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum op dinsdag 9 november 2010. Indien bezoekers verhinderd zijn op de nieuwe datum kunnen de tickets worden ingeleverd door te mailen naar ticket@insomnialive.eu. Bezoekers worden hierover rechtstreeks geïnformeerd.

Let op voor diegene zonder ticket!
De tickets voor het eerder geplande concert zijn bijna uitverkocht, dus haal je kaartje nog op tijd om teleurstelling te voorkomen.

RYAN LESLIE:
R&B sensatie Ryan Leslie brak in 2005 door als de man achter Bad Boy recording artist Cassie met de hit 'Me & U', waarna hij zijn naam maakte als dé hitmaker in de R&B wereld. In 2009 kwam zijn langverwachte debuutalbum 'Ryan Leslie' uit, wat met hits als 'Addiction' en 'Diamond Girl' zo'n succes was dat nog geen 9 maanden later het tweede album 'Transition' af was. Met hits voor artiesten als Beyoncé, Jay Z, Rihanna en Britney Spears op zijn naam, en zelfs zijn eigen media en productiebedrijf Next Selection belooft de Amerikaanse zanger/songwriter/superproducer/ één van de meest succesvolle Urban artiesten te worden van deze eeuw! PERSAANVRAGEN:
Ryan Leslie is in België vanaf 8 november en is beschikbaar voor radio en TV interviews. Aanvragen hiervoor mogen gestuurd worden naar Maria@noxxantwerp.be.

Praktisch


* Concert Ryan Leslie - 9 november 2010 - deuren: 18.00 uur ; start concert: 20.30 uur

Verkooppunten: Free Recordshop (NL-B) of online via www.noxxantwerp.be NOXX - Straatsburgdok - Noordkaai 3- Antwerpen - www.noxxantwerp.be