Gemeente Apeldoorn

Agenda
collegeleden

Een overzicht van activiteiten van woensdag 27 oktober t/m zondag 7 november 2010

Woensdag 27 oktober

10.30 uur
Wethouder O.G. Prinsen opent met een ludieke activiteit de Liander Scholentour "de Bliksems", een lesprogramma voor leerlingen van de basisschool, met als doel om kinderen kennis en kunde bij te brengen over energie, het besparen van energie en het netwerk dat Liander beheert. Plaats: Rietendakschool, Zilverweg 29 in Apeldoorn.

16.00 uur
Wethouder F.A. Spoelstra onthult, samen met dijkgraaf G. Verwolf van Waterschap Veluwe, een bord waarmee de renovatie van de kademuur langs de Vlijt officieel start. Waterschap en gemeente werken samen om de 500 meter tussen het sluisje en de Deventerbrug in glorie te herstellen. De renovatie hangt samen met de later geplande woningbouw in het Vlijtgebied. Plaats: Restaurant Activerium, Deventerstraat 46 en kade ter hoogte van transportbedrijf Kistjes, Kanaal Noord 101 in Apeldoorn.

Donderdag 28 oktober

16.15 uur
Wethouder J.C.G. Wegman opent het geheel vernieuwde en uitgebouwde winkelpand van RTV Stegeman. De Apeldoornse zaak in witgoed, audio en televisie bestaat inmiddels ruim veertig jaar en is, met deze laatste verbouwing, bijna verdubbeld in oppervlakte. Plaats: RTV Stegeman, Schuttersweg 88 in Apeldoorn.

Vrijdag 29 oktober

11.15 uur
Wethouder P. Blokhuis opent de uitbreiding van woonzorgcentrum Rumah Saya van stichting Nusantara. Plaats: Rumah Saya, Klein Hattem 34 in Ugchelen.

16.30 uur
Wethouder J.C.G. Wegman plant een boom ter gelegenheid van de heropening van het uitgebreide Crematorium Heidehof van Monuta. Plaats: Crematorium Heidehof, Engelanderholt 95 in Ugchelen.

20.00 uur
Wethouder J.C.G. Wegman opent het Westpoint Art Event, een expositie van Apeldoornse beroepskunstenaars, waarin bijna alle kunstdisciplines zijn vertegenwoordigd: fotografie, schilderkunst, multimedia en beeldhouwkunst. Westpoint Galerie, Handelstraat 2 in Apeldoorn.

Zaterdag 30 oktober

14.30 uur
Wethouder O.G. Prinsen opent de laatste tentoonstelling van het Centrum Beeldende Kunst Apeldoorn, dat eind 2010 vertrekt uit het ACEC-gebouw. Het centrum is verantwoordelijk voor veel activiteiten op het gebied van experimentele actuele beeldende kunst en vormgeving. Plaats: CBK Apeldoorn, Roggestraat 44 in Apeldoorn.

15.00 uur
Wethouder R.T Metz verricht de opening van de spooronderdoorgang op de Zutphensestraat, middels het verrichten van het startschot van het Open Kampioenschap Wegsprint. Om 16.30 uur is de finale en reikt de wethouder de prijs uit aan de winnaar van de wedstrijd. Kinderen kunnen meedoen aan een dikke banden race. Plaats: Spoortunnel Zutphensestraat in Apeldoorn.

Zondag 31 oktober

16.00 uur
Loco-burgemeester J.C.G. Wegman reikt, tijdens het jaarlijkse paardrijevenement Diplomarijden, de diploma's uit aan ruiters van de Stichting Paardrijden Gehandicapten Apeldoorn. Plaats: Manege Pothoven, Broeklanderweg 91 in Beemte Broekland.

Maandag 1 november

17.00 uur
Wethouder P. Blokhuis spreekt tijdens het 25-jarig jubileum van Secretariaatsbureau Secuur B.V. Plaats: Secuur B.V., Lange Amerikaweg 66 in Apeldoorn.

Dinsdag 2 november

16.00 uur
Wethouder J.C.G. Wegman verricht, samen met de voorzitter van de raad van bestuur van Zorggroep Apeldoorn (ZGA), de bouwhandeling van 112 woon/zorgwoningen in Zuidbroek. Plaats: Bouwplaats Terwoldseweg (naast het volktuinencomplex) in Apeldoorn.

Donderdag 4 november

14.00 uur
Wethouder P. Blokhuis opent het symposium over palliatieve terminale zorg, "Doodgewoon". Het symposium is een initiatief van de jubilerende organisaties De Kap, Hospice Apeldoorn en Unit voor palliatief terminale zorg De Spreng. Plaats: Schouwburg Orpheus, Churchillplein 1 in Apeldoorn.
Gemeente Apeldoorn