Frugi Venta (Groenten en Fruit Handelsplatform Nederland)


Agenda
28-10-2010
Workshop Nieuwe Internationale Productcodering agf

Frug I Com organiseert met GS1 Nederland en het bedrijfsleven een gratis workshop over Global Product Classification (GPC)...

Tijdens de workshop staan de beginselen van de nieuwe classificatie van groenten en fruit centraal. De classificatie maakt onderdeel uit van Global Product Classification (GPC). GPC bewerkstelligt een eenduidige weergave van de bestelgroepen waarbinnen in dit geval AGF-producten vallen. Tevens zal aandacht zijn voor de ontwikkelingen op het gebied van *GS1-DAS binnen de AGF. GS1 DAS is de Nederlandse datapool met artikelgegevens, waarvan het gebruik gestimuleerd wordt door de Nederlandse retail.

Deelname
Frug I Com verwacht dat meerdere Duitse retailers vanaf 1 januari 2012 Global Product Classification zullen inzetten voor agf. De workshop wordt gehouden op donderdag 28 oktober 2010 van 14.00 - 16.30 uur in de grote zaal van het Productschap Tuinbouw (Louis Pasteurlaan 6, 2719 EE) te Zoetermeer. Belangstellenden voor deelname aan deze gratis workshop op 28 oktober kunnen zich uitsluitend aanmelden via de website van Frug I Com (www.frugicom.nl). Hier vindt u ook de eerste release van de nieuwe GPC-indeling. Eind november volgt een tweede release.