Gemeente Pekela


Bustour en gratis snert eten voor bewoners van Oude Pekela

Donderdag 28 oktober organiseert de gemeente in samenwerking met Acantus een bustour door Oude Pekela. Heeft u ideeën voor uw wijk of wilt u knelpunten in de wijk onder de aandacht brengen? Stap dan op de bus. Vertrek om 16.00 uur bij De Snikke. Bij terugkomst krijgt u een gratis maaltijd aangeboden. Om 18.30 uur begint de informatiebijeenkomst voor de oprichting van een nieuw wijkteam voor Oude Pekela. U bent van harte welkom!

Bij de busrit door Oude Pekela zijn ook wethouder Anneke Duit en enkele medewerkers van de gemeente en Acantus aanwezig.

Â

Zelf locaties doorgeven

Bewoners van Oude Pekela kunnen zelf aangeven welke plekken zij op deze manier onder de aandacht willen brengen. Daarvoor kunt u contact opnemen met wijkregisseur Harry van Ommen, tel. 645000 (De Badde) of via e-mail: hvanommen@debadde.nl.

Â

Actieplan voor wijkteam

De verzamelde punten dienen als uitgangspunt voor een eerste actieplan waar het nieuw te vormen wijkteam in Oude Pekela mee aan de slag kan gaan. Afhankelijk van het aantal belangstellenden, kan een eerste wijkteam in een later stadium in overleg met u opgesplitst worden in meerdere wijkteams.

Â

Wilt u ook meepraten over:

* Wensen en knelpunten in uw buurt?

* Schoonmaken en schoonhouden van uw wijk?
* De toegankelijkheid van de brandgangen?
* Sociale voorzieningen en activiteiten voor alle leeftijden?
* Bereikbaarheid en toegankelijkheid voor mindervaliden?
* Veiligheid?

* Ieder ander onderwerp dat u bezighoudt?

Stap dan op de bus om 16.00 uur bij dorpshuis De Snikke of bezoek de informatiebijeenkomst om 18.30 uur in dorpshuis De Snikke. De bijeenkomst duurt tot circa 20.00 uur.

Â