Léonie Sazias en Henk Mouwe kiezen de lekkerste Appeltaart

26/10/2010 10:40

Omroep MAX

Donderdag 28 oktober finale Appeltaartwedstrijd in MAX-radioprogramma Wekker-Wakker

Léonie Sazias en Henk Mouwe kiezen de lekkerste Appeltaart van Nederland 2010

Authentiek, verrassend, fris of lekker ouderwets.. Iedereen kon een recept in sturen voor de verkiezing van de lekkerste appeltaart van 2010, inmiddels zijn de drie finalisten bekend!

Uit de vele smakelijke inzendingen zijn Charlotte van der Poll uit Noordwijkerhout, Gerrit Visch uit Doornspijk en Corrie Zeeuw uit Beverwijk geselecteerd. Deze finalisten strijden op donderdag 28 oktober as. om de eer en het mooie prijzenpakket. Met hun heerlijke appeltaarten zijn zij in de studio bij Léonie Sazias en Henk Mouwe in het MAX-radioprogramma Wekker-Wakker! Na een zorgvuldige proeverij wordt in dit radioprogramma de winnende appeltaart bekend gemaakt. De winnaar gaat naar huis met een leuke prijs en, nog veel belangrijker, de eer! Ook mag de winnaar op donderdag 28 oktober persoonlijk een heerlijke zelfgebakken appeltaart aan Anita Meijer overhandigen, zij viert een dag later haar 56e verjaardag!

Over Wekker-Wakker

Elke werkdag zorgen Henk Mouwe en Léonie Sazias voor een prettige ochtend met muziek uit de jaren '50, '60 en begin '70. Tijdens het vaste onderdeel Wekker-Wakker! Weet 't spreken Henk en Léonie met een deskundige over een interessant onderwerp. Verder kunt u de MAX Muziekquiz spelen en neemt de rubriek MusicMusicMusic u mee in het uitgebreide muziekarchief. Elke werkdag tussen 06.00 en 10.00 uur op Radio 5 Nostalgica.




http://www.wekkerwakker.nl