Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 28-10-2010

Tilburgse stel betrapt bij winkeldiefstal in elektronicazaak in Breda

BREDA: Een 40-jarige Tilburger en zijn 34-jarige vrouw uit Tilburg zijn woensdagmiddag rond 15.15 uur gearresteerd bij een elektronicazaak aan de Kruisvoort. Zij probeerden met een geprepareerde tas een digitale camera, een spelcomputer en een computerspelletje te stelen. Een beveiliger had het tweetal door. De verdachten zijn overgebracht naar het bureau voor verder onderzoek. De Tilburgse vertelde daar dat ze haar kinderen graag een cadeautje voor Sinterklaas wilde geven, maar er geen geld voor had.

Politie arresteert Bredanaar (29) bij burenruzie

BREDA: De politie heeft woensdagavond kort na 21.00 uur een 29-jarige Bredanaar aangehouden bij een burenruzie. De man zou een 35-jarige medebewoner van een flat aan de Brusselstraat eerder op de avond enkele trappen in zijn knieholte hebben gegeven. De twee leven al langer in onmin met elkaar, enkele weken geleden zou de verdachte het slachtoffer ook al met de dood hebben bedreigd. De verdachte is meegenomen naar het bureau; hij zegt dat hij juist lastiggevallen wordt door de 35-jarige Bredase man.

Roosendaalse bezorger slachtoffer van straatroof op de Markkade

BREDA: Een 17-jarige bezorger uit Roosendaal is woensdagavond tegen 20.15 uur beroofd. Hij reed met zijn scooter over de Markkade toen hij ter hoogte van de tunnel gedwongen werd te stoppen door twee mannen in een zwarte auto. De jongen werd met een mes bedreigd en moest geld en zijn mobieltje afgeven. Vervolgens ging het tweetal er weer vandoor in de auto. Het slachtoffer was aan het werk, hij brengt bestellingen rond voor een horecazaak. Eventuele getuigen van de beroving kunnen zich melden op 0900-8844.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 28-10-2010 10:20 | © Regio Midden en West Brabant |