Gemeente Utrechtse Heuvelrug


VVD Utrechtse Heuvelrug stelt Bert Homan voor als nieuwe wethouder

Bert Homan

Met het vertrek van wethouder Robbert Waltmann (VVD) op 1 januari 2011 is er een vacature ontstaan in het college van B&W.

Om de vacature op te vullen heeft de VVD een uitgebreide selectieprocedure gevolgd met verschillende kandidaten. Na deze selectie is de heer Bert Homan als beste kandidaat naar voren gekomen; hij is een ervaren wethouder met veel kennis van het bestuurlijk/politieke vak.

Tot juni 2010 was Bert Homan wethouder van de gemeente Teylingen.

Hij heeft een adviesbureau voor coaching, training en advies. Verder is hij trainer bij de Haya van Somerenstichting, het opleidingsinstituut voor de VVD. Bij de laatste landelijke verkiezingen maakte hij deel uit van het campagneteam van Mark Rutte.

Bert Homan heeft een dochter en een zoon. Hij woont momenteel in Hoofddorp waar zijn zoon dit jaar examen doet. Volgend jaar verhuist hij naar de Utrechtse Heuvelrug.

Binnenkort draagt de VVD Bert Homan voor bij de raad voor benoeming als wethouder per 15 november.

Bert Homan krijgt dezelfde portefeuille als Robbert Waltmann namelijk Verkeer en (Openbaar) Vervoer, Beheer Openbare Ruimte, Middelen en ondersteuning, Financiën, Nutsbedrijven en Inkoop, Milieu en Duurzaamheid.

Hij wordt daarnaast dorpswethouder van Driebergen-Rijsenburg. Wij wensen Bert veel succes in deze nieuwe baan.

Het afscheid van wethouder Robbert Waltmann vindt op een ander tijdstip plaats.Wij wensen hem veel succes met zijn nieuwe functie als directeur van de Woningstichting in Den Helder.

VVD fractie

Voor een uitgebreid CV van Bert Homan verwijzen wij u naar zijn eigen website www.berthoman.nl