Zorgverzekeraar VGZ betaalt eerste date

28/10/2010 10:24

UVIT

Uit recent wetenschappelijk onderzoek via gelukswijzer.nl blijkt dat mensen met een stabiele relatie gelukkiger zijn dan singles. Daarom betaalt VGZ in samenwerking met datingsite Lexa.nl de eerste date ter introductie van Fit & Vrij: de nieuwe aanvullende zorgverzekering.

De Erasmus Universiteit en zorgverzekeraar VGZ zijn vorig jaar een langlopend onderzoek naar geluk gestart. Deelnemers aan de gelukswijzer beantwoorden regelmatig via internet enkele vragen over hun geluksgevoel. Uit de eerste resultaten is gekomen dat stellen met een relatie gelukkiger zijn dan singles. "Seks, liefde en intimiteit staan in de top 3 van activiteiten waarbij het geluksgevoel het hoogst is", aldus Wido Oerlemans, onderzoeker van de Erasmus Universiteit.

Via de website www.vgz.nl/fitenvrij is het daarom mogelijk om op Lexa.nl 7 dagen te daten en gratis gebruik te maken van alle functionaliteiten. Dit houdt in dat iedereen berichten kan sturen en ontvangen, chatten en alle profielen en foto's van singles kan bekijken. Daarnaast biedt VGZ voor 100 daters een compleet avondje uit aan. Deze actie is ter kennismaking met de nieuwe aanvullende zorgverzekering Fit & Vrij.

Zorgverzekeraar VGZ introduceert vanaf 1 januari deze compleet nieuwe aanvullende verzekering die gericht is op singles, maar ook prima geschikt is voor samenwonenden zonder kinderen. De aanvullende verzekering geeft complete keuzevrijheid. Er hoeft geen keuze gemaakt te worden tussen tandheelkunde, fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen, alles is in de verzekering opgenomen met een maximum van 1000 euro, dus geen uitzoekerij en vergelijkingen.

http://www.vgz.nl/fitenvrij

http://www.uvit.nl/