Gemeente Rheden

Veel belangstelling voor nieuwbouw Grinthuizen

Naar aanleiding van de mailing met de aankondiging van de start van de verkoop van de eerste woningen, is er grote belangstelling voor de 8 twee-onder-één-kapwoningen en de vrijstaande woning van het type A in nieuwbouw Grinthuizen. Daarom is besloten de verkoop en verdeling middels een inschrijfformulier te doen.

Interesse?

Wanneer u een woning wilt kopen van type A, kunt u gebruik maken van het inschrijfformulier. Op dit formulier kunt u aangeven naar welk bouwnummer uw voorkeur uit gaat. Dit formulier dient u uiterlijk 8 november 2010 vóór 12:00 uur te mailen naar vredegoor@mvoprojecten.nl of per post te sturen naar MVO Projecten, Havenstraat 128, 7005 AG in Doetinchem.

Wanneer meerdere belangstellenden een voorkeur hebben voor hetzelfde bouwnummer, zal er een loting plaatsvinden. Alle ingeschrevenen krijgen uiterlijk woensdag 10 november 2010 bericht.

Start verkoop

Alle geïnteresseerden zijn op zaterdag 30 oktober van 10.00 uur tot 13.00 uur van harte welkom bij het infopunt bij de bouwlocatie. Tijdens deze bijeenkomst kunt u terecht voor al uw vragen. Tevens kunt u een monster van de dakpan en het metselwerk van de woningen van het type A bekijken. De ingang zit aan de Groenestraat in Rheden tegenover het Koningsland. Bij het infopunt staat uiteraard een kopje koffie, thee en warme chocolademelk voor u klaar.

Volg de ontwikkelingen rondom nieuwbouwproject Grinthuizen via twitter.com/grinthuizen