Beweging 3.0


Tuin van Zilverschoon wordt opgeknapt

donderdag, 28 oktober 2010

Nijkerk - De tuin van Zilverschoon aan de kant van het knooppunt wordt opgeknapt. Op 25 oktober is hier het startsein voor gegeven.

Voor het opknappen van de tuin, beter bekend als de dierenweide, is een heel leuk samenwerkingsverband ontstaan tussen Zilverschoon, het Groenhorst college uit Nijkerk en het Corlaer college uit Nijkerk en de firma 't Wencop uit Barneveld.

De leerlingen van het Groenhorst college gaan - onder supervisie van de leerkrachten - samen met de firma 't Wencop de tuin een fikse opknapbeurt geven, zodat de bewoners van Zilverschoon daar de komende zomer al van kunnen genieten. De leerlingen van het Corlaer college zullen een aandeel hebben in het bouwen van een nieuwe volière. Het belooft er allemaal prachtig uit te gaan zien.

Door deze werkzaamheden kan het zijn dat er de komende dagen wat leerlingen rond zullen lopen in de tuin van Zilverschoon. Zij zijn er nooit alleen, er zal altijd een leerkracht zijn om hen te begeleiden. Als er al eens een boom of stuik gesloopt wordt, dan is dit in het kader van de opknapbeurt. Als alles loopt zoals gepland zal de tuin begin mei klaar zijn.