Politie Rotterdam Rijnmond



POLITIE HOUDT DRIE MANNEN AAN VOOR MISHANDELING

Datum publicatie: 28-10-2010 11:48

ROTTERDAM- De politie heeft drie Rotterdamse mannen van 22, 28 en 31 jaar aangehouden nadat zij een 25-jarige man hadden mishandeld.

In de nacht van dinsdag op woensdag kreeg de politie rond middernacht een melding van mishandeling aan de Putsebocht. De 25-jarige man en zijn 21-jarige vriendin zaten in de auto toen het portier werd opengetrokken en de man uit zijn auto werd getrokken. De 31-jarige verdachte begon het slachtoffer gelijk te schoppen en slaan. Hij bleek de ex-vriend te zijn van de 21-jarige vrouw. Ook zij werd door de man geslagen. De verdachte was met twee vrienden.

De 25-jarige Rotterdammer wist zich los te maken en is gevlucht in de richting van de Mijnsherenlaan. De drie verdachten gingen met een auto achter hem aan. Via cameratoezicht werd gezien dat het slachtoffer een avondwinkel in vluchtte, gevolgd door de drie verdachten. Politieagenten stelden direct een onderzoek in, echter de drie mannen bleken niet meer in de winkel. De auto met daarin de drie verdachten werd korte tijd later aangetroffen op de Rosestraat. Daar zijn de drie verdachte aangehouden.

De man is met licht letsel overgebracht naar het ziekenhuis.