Politie Gelderland-Zuid

Vrouw uit auto geknipt

Culemborg, 28-10-2010 o Donderdagochtend om 07.00 uur vond een aanrijding plaats op de Rijksstraatweg in Culemborg. Een 45-jarige vrouw uit Geldermalsen is in verband met nekklachten door de brandweer uit de auto geknipt. Zij is naar een ziekenhuis in Nieuwegein vervoerd.

Politie en ambulancedienst gingen na de ongevalsmelding meteen ter plaatse. Een 22-jarige automobilist uit Geldermalsen was een voor hem rijdende file van auto's aan het inhalen. Op dat moment kwam er vanuit tegengestelde richting een personenauto. Om een aanrijding te voorkomen ging de bestuurder weer naar rechts. Daarbij botste hij, toen hij was ingevoegd, op een auto die voor hem reed.

De 45-jarige bestuurster werd nagekeken door het ambulancepersoneel. Omdat zij last had van haar nek en rug werd de brandweer gewaarschuwd om de auto open te knippen. Toen dat gebeurd was is de vrouw met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Daar bleek haar letsel mee te vallen.

Politiemensen van VerkeersOngevallenAnalyse deden ter plekke technisch sporenonderzoek aan beide betrokken auto's en de weg. (08)

Laatst gewijzigd 28-10-2010 13:40 | © Regio Gelderland-Zuid |