Gemeente Breukelen


jaar 2010'

't Kikkerfort genomineerd voor `Zwembad van het jaar 2010'

Het subtropisch zwembad `t Kikkerfort is genomineerd voor de titel `Zwembad van het Jaar 2010'. Om deze prestigieuze titel te winnen, moeten zoveel mogelijk mensen hun stem uitbrengen op `t Kikkerfort via de website www.zwembadvanhetjaar.nl. Bij het uitbrengen van een stem maakt men direct kans op een all inclusive reis voor twee personen naar het grootste zwembad ter wereld en vele andere leuke prijzen.

Wethouder T.H.D. de Weger is trots dat 't Kikkerfort is genomineerd. "Het zou mooi zijn, nu 't Kikkerfort na de verbouwing weer helemaal bij de tijd is, als de Breukelaars dat waarderen door heel veel stemmen uit te brengen op de website van het zwembad van het jaar."

Het leuke van de verkiezing is dat kleine of verouderde zwembaden net zoveel kans maken als grote of nieuwe zwembaden. De verkiezing gaat namelijk om de waardering van de bezoekers van het zwembad. Bij het uitbrengen van een stem wordt een waarderingscijfer gevraagd voor prijs/kwaliteit, klantvriendelijkheid en hygiëne. Per provincie dingt vervolgens het zwembad met de hoogste gemiddelde score mee naar de titel `Zwembad van het Jaar'. Het winnende zwembad wint onder meer "Het Gouden Startblok" en een zwemclinic van oud-topzwemmer Johan Kenkhuis.

Stemmen

Stemmen op 't Kikkerfort kan vanaf maandag 1 november tot en met woensdag 8 december 2010 via www.zwembadvanhetjaar.nl. Op 17 december wordt het winnende zwembad en de winnaar van de reis bekendgemaakt.

De verkiezing van `Zwembad van het Jaar' is een initiatief van Ikzwem.nl in samenwerking met onder andere NPZ|NRZ, RECRON, KNZB, Buurtlink.nl en Vote Company. Meer informatie is te vinden op www.zwembadvanhetjaar.nl.