FloraHolland


Begonia `Grace®' op noviteitenplein FloraHolland Trade Fair

FLORAHOLLAND (28 oktober 2010) - De nieuwe begonia `Grace®' is volgende week te zien op het noviteitenplein van de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer. Deze begonia wordt aangevoerd door J&P ten Have en is veredeld door M. Koppe B.V. `Grace®' is PlantPrimeur en vanaf week 43 beschikbaar via FloraHolland Connect.

Begonia `Grace®' laat zich van haar beste kant zien in de donkere winterperiode. Juist in deze voor bloeiende planten moeilijke periode toont `Grace®' een goede houdbaarheid, die de consument zeker zal waarderen. De vorm van het blad, dat aan grote hulstbladeren doet denken en de rood-groene kleur van de bloemblaadjes maken dit product tot een eyecatcher in de kerstperiode.

Noviteitenplein FloraHolland Trade Fair Aalsmeer Begonia `Grace®' is als één van de veelbelovende noviteiten aanwezig op het noviteitenplein van de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer, die van 3 t/m 5 november a.s. plaatsvindt. Op het noviteitenplein is te zien hoe FloraHolland nieuwe producten introduceert en zijn de meest opvallende en vernieuwende snijbloemen, kamerplanten, tuinplanten en concepten te zien.