FloraHolland


Cymbidium in Presentatieruimtes FloraHolland Connect

FLORAHOLLAND (28 oktober 2010) - De FloraHolland Trade Fair 2010 in Aalsmeer ligt in het verschiet, maar in de Presentatieruimtes van FloraHolland Connect is nu al van alles te zien. Bezoekers vinden er het nieuwste aanbod van kwekers en diverse presentaties, waaronder bijvoorbeeld een kerst- en segmentpresentatie. Ook vinden kopers hier een overzicht van de laatste noviteiten. Sinds kort zijn namelijk ook de PlantPrimeurs in de Presentatieruimtes vertegenwoordigd.

FloraHolland Trade Fair Aalsmeer 2010
De drukte rondom de voorbereidingen voor de deze internationale handelsbeurs zijn merkbaar. Veel kwekers presenteren zich niet alleen in de Presentatieruimtes van FloraHolland Connect, maar zijn ook aanwezig op de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer. Ze tonen hier een breed scala aan producten. De productpleinen hebben dit jaar plaatsgemaakt voor inspirerende segmentpresentaties. Een bezoek aan de beurs is dan ook zeker de moeite waard.

Plant van de Maand
De Cymbidium is in november de `Plant van de maand'. In de Presentatieruimtes wordt deze bloeiende plant door diverse kwekers in verschillende maten gepresenteerd. Met deze promotiecampagne van BloemenBureau Holland wordt iedere maand een andere plant onder de aandacht gebracht bij de consument.

Meer informatie?
Wilt u op de hoogte blijven van het actuele aanbod van planten? Klik dan hier of kijk op www.floraholland.com (inkopen>bemiddelen) voor een actueel en compleet overzicht. De Presentatieruimtes in Naaldwijk zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. In Aalsmeer zijn bezoekers welkom van 07.00 tot 17.00 uur (vrijdag tot 16.00 uur). Heeft u vragen? Neem dan contact op via T 0174 63 55 55/T 0297 39 38 88 of stuur een e-mail naar connectinfo@floraholland.nl