FloraHolland


FloraHolland e-Trade nu ook beschikbaar in Duits en Engels

FLORAHOLLAND, 28 oktober 2010 (persbericht) - Deze week is een Engelse en een Duitse versie gelanceerd van de online bloemencatalogus en de webshop van FloraHolland e-Trade. FloraHolland e-Trade is het online handelsplatform voor bloemenverkopende en bloemeninkopende partijen. Via de bloemencatalogus wordt het aanbod bekend gemaakt en via de webshop wordt verkoop gerealiseerd.
Alle informatie op www.florahollandetrade.com is vertaald, ook de handleidingen en het bestelsysteem van de webshop. Op de website kan de taalkeuze gemaakt worden door te klikken op de vlaggen van verschillende landen.
FloraHolland ontwikkelt handelsplatforms als FloraHolland e-Trade om digitaal zakendoen in de sector te vereenvoudigen. Naast FloraHolland e-Trade (voor bloemen) heeft de veiling ook PlantConnect.nl (voor planten). Beide handelsplatforms zijn nu in het Nederlands, Duits en Engels beschikbaar.

Met de taalversies Engels en Duits wil FloraHolland e-Trade het bereik van de webshop en bloemencatalogus vergroten. Aanvoerders kunnen vanaf nu in hun voorkeurstaal de bloemencatalogus vullen en hun producten te koop aanbieden in de webshop. Daarnaast kan de bloemencatalogus ook door de buitenlandse bloemist en lokale groothandel gebruikt worden voor bestellingen via de eigen leverancier/exporteur. Het aanbod wordt met de internationale inbreng breder, waardoor het assortiment in de webshop en bloemencatalogus completer en aantrekkelijker wordt.
Voor meer informatie over de mogelijkheden van de online bloemencatalogus en webshop kunnen kopers en kwekers terecht op www.florahollandetrade.com, of bij de coördinator van FloraHolland e-Trade, T + 31(0)174 63 54 44, E vincentdenbreejen@floraholland.nl.

Ook op FloraHolland Trade Fair Aalsmeer
Op de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer, die plaatsvindt van 3 tot en met 5 november, kunnen aanvoerders en kopers zich ook persoonlijk laten informeren. FloraHolland e-Trade staat hier samen met PlantConnect.nl in hal 2, stand B.26. Bezoekers zijn uiteraard van harte welkom voor een demonstratie.