Gemeente Medemblik

Inschrijving Gabberweek 2011

De voorbereidingen voor de 16e Gabberweek zijn al weer volop aan de gang
Als vanzelfsprekend zullen we natuurlijk weer alles in het werk stellen om kinderen en vrijwilligers een fantastische week te bezorgen. Ruim 300 vrijwilligers staan voor jullie klaar van maandag 22 februari tot en met vrijdag 26 februari 2011.

Inschrijven bij inschrijfpunten of via de website De inschrijving staat gepland op dinsdag 2 november 2010 van 19.00 tot 20.00 uur bij de inschrijfpunten die in het boekje staan. Je kunt je vanaf woensdag 20 oktober t/m dinsdag 2 november 2010 20:00 inschrijven via www.gabberweek.nl

Betalen
Aan de inschrijving zit ook meteen de betaling gekoppeld met Ideal. Wij vragen zoveel mogelijk gebruik te maken van deze mogelijkheid. In het boekje is meer informatie te vinden over hoe je digitaal kunt inschrijven. Natuurlijk zit er nog steeds achter in dit boekje een formulier waar je keuzes kunt invullen, drie per dag. Vul elke dag jouw drie keuzes in! Vervolgens kiezen de planners op vier dagen een activiteit, dus je bent één dag vrij. Later volgt er verder bericht over het precieze hoe en wat, houd ook de site www.gabberweek.nl in de gaten!