Landstede

850 Landstedestudenten actief betrokken bij LEGO WORLD

De afgelopen week, tijdens de herfstvakantie was de tiende editie van LEGO WORLD: het spektakel waar jaarlijks tienduizenden bezoekers op af komen. Woensdag 20 oktober vond de aftrap plaats. Acht opeenvolgende dagen kon jong en oud genieten van de LEGO activiteiten in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement waar een voorbereiding van maanden aan ten grondslag ligt. Een intensieve taak. Een recordaantal van ruim 850 Landstede studenten hielp mee om LEGO WORLD neer te zetten.

Landstede & Partnerschappen
IJsselhallen Zwolle (onderdeel van Libéma), is één van de partners van Landstede. Landstede heeft verschillende partners in de regio. Vanuit de visie om naast het creëren van opleidingsmogelijkheden van studenten en deelnemers, de uitwisseling van kennis en ervaringen tussen medewerkers van de beide organisaties te stimuleren zijn deze verschillende partnerschappen tot stand gekomen.

Sinds het aangaan van het partnerschap met de IJsselhallen zijn er tal van evenementen georganiseerd waarin studenten van Landstede een grote rol hebben gespeeld.