Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

15 oktober 2010

Deel 5 Parkstad Limburg

Architectuurfietsroute Simpelveld

Donderdag 28 oktober presenteert SCHUNCK* de vijfde architectuurfietsroute door Parkstad Limburg, ditmaal gewijd aan Simpelveld. Het eerste exemplaar zal die middag in het gemeentehuis, Markt 1 te Simpelveld, door Hein Smedts (conservator architectuur bij SCHUNCK*) worden overhandigd aan wethouder Joep van der Aa.

Tijdens deze bijeenkomst geeft architect Rob Brouwers van SATIJNplus Architecten een lezing over het thema 'herbestemming van monumenten'.

Het programma start om 14.30 uur, de toegang is gratis. U kunt zich telefonisch aanmelden via 045 - 522 95 21.

De Architectuurgidsenreeks Parkstad Limburg, die bekendheid wil geven aan de rijke schakering van bouwstijlen en -stromingen, gebouwtypen, stedenbouwkundige en ruimtelijke projecten die Parkstad Limburg als regio te bieden heeft, zal in totaal zeven delen bevatten.

De gidsen van Kerkrade, Landgraaf, Brunssum en Onderbanken zijn reeds eerder verschenen en verkrijgbaar aan de balie van SCHUNCK* voor E4,- per gids. De gehele reeks van zeven gidsen, incl. cassette en overzichtskaart, is tegen de speciale intekenprijs van E25,- verkrijgbaar, in volgorde van verschijning.

De delen over Voerendaal en Heerlen worden respectievelijk op 18 november en 9 december gepresenteerd.

SCHUNCK*
Bongerd 18, Heerlen
T 045-5772200

//////////////
Persinformatie
Contact: Bernard Brouns, SCHUNCK* communicatie / bernard.brouns@schunck.nl / 045-5772228

-----------------------


---- --