Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

INTERACTIEVE THEATER- EN TEKENVOORSTELLING IN STRIPMUSEUM TIJDENS HERFSTVAKANTIE

Kinderen kunnen zich inschrijven voor interactieve workshop op donderdag 28 oktober

Groningen, woensdag 20 oktober 2010 - Kids die voor de herfstvakantie nog op zoek zijn naar een leuke activiteit, zijn van harte welkom op donderdag 28 oktober in Het Nederlands Stripmuseum Groningen. In samenwerking met theatermaakster Cathy Brouwer organiseert het stripmuseum deze dag om 11.30 uur en 13.30 uur een interactieve voorstelling waarbij kinderen mee mogen spelen in het stuk en ook leren striptekenen.

Superkeet is een leerzame, interactieve en grappige voorstelling. Hij gaat over Superkeet, de heldin van de buurt. Ze kan met haar 'superkracht' iedereen blij maken. Maar, Superkeet is al een tijdje haar kracht kwijt. De aanwezige kinderen helpen haar de 'superkracht' weer terug te krijgen. Door middel van tekeningen en acteerwerk leveren de kids een interactieve bijdrage aan de voorstelling.

Inschrijven
De interactieve voorstelling Superkeet wordt verzorgd door ervaren theatermaakster Cathy Brouwer en is speciaal gemaakt voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan via e-mailadres info@stripmuseum.nl.
---