Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

AFROJACK KOMT BINNEN OP #19 DJ MAG TOP 100
Op een na hoogste binnenkomer in de DJ Mag Top 100 van dit jaar!

Amsterdam, 28 oktober 2010 - Hard werken wordt beloond, zo ook voor de Nederlandse 'Afrojack'. De wereldbekende dj/ producer is op de 19e plaats van de DJ Mag Top 100 binnengekomen! Hiermee is hij de op een na hoogste binnenkomer in deze wereldwijde dj-lijst. Het afgelopen jaar heeft Afrojack vele successen geboekt. Zijn producties kwamen over de hele wereld de charts binnen en werden geprezen door grote namen als David Guetta en Steve Angello (Swedish Housemafia red.). Ook heeft hij Lady Gaga "Alejandro" en Madonna "Revolver" geremixt. Daarnaast was Afrojack headliner van diverse wereldberoemde clubs en festivals, waaronder Pacha Ibiza, Creamfields (UK), Ultra Music Fesitval (Miami) en Electric Daisy Festival in Los Angeles. Zo'n hoge binnenkomst in deze belangrijke dj lijst is een fantastische prestatie en een grote eer.

De afgelopen twee maanden hebben dance liefhebbers over de hele wereld kunnen stemmen op hun favoriete DJ, op de website van de DJ Mag Top 100. Er is een totaal ruim een half miljoen keer gestemd. Afrojack: "Het is overweldigend om zo veel support te krijgen van de mensen voor wie ik draai! Het is een echte eer om zo hoog deze lijst binnen te komen en ik kijk nu nog meer uit naar aankomende events. Ik ben echt blij dat ik op zoveel geweldige evenementen heb kunnen draaien en ik wil dan ook alle promoters, clubs,, festivals en vooral mijn fans bedanken voor het realiseren van mijn dromen!"

Afrojack gaat het komende jaar gebruiken om te proberen zijn huidige positie te verbeteren. De voortekenen zijn goed. Om te beginnen is zijn Top 40 hit 'Take Over Control', samen met de spraakmakende zangeres Eva Simons, over de hele wereld getekend en is de videoclip het afgelopen weekend uitgebracht. De plaat is vooral in Engeland en Amerika nu al een grote hit. Daarnaast is hij op dit moment druk bezig met nieuwe producties, waaronder remixes voor Rihanna en verschillende songs met David Guetta en de Black Eyed Peas.

Voor meer informatie: www.afrojack.com