Kijk in de keuken bij jansen techniek putten b.v


Groot feest met een koperen randje

PUTTEN, 20100914 -- Jansen Techniek Putten B.V. bereidt zich voor op haar opendeurdag op donderdag 28 oktober 2010.

Hoewel Jansen Techniek B.V. zich vooral bezighoudt met Rvs, heeft dit feest een koperen randje. De afgelopen 12,5 jaar is het bedrijf uit Putten uitgegroeid tot een vooraanstaand leverancier van zeer gevarieerde en gespecialiseerde Rvs transport- en handlingsystemen en Pick & Place-units. Vooral bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie. Naast de Nederlandse markt is het bedrijf inmiddels ook internationaal actief.

Als toevoeging en meerwaarde aan haar productrange heeft Jansen Techniek B.V. al circa 10 jaar het agentschap voor de Fortress Metaaldetectoren. Het succes van deze productrange, de opmaat ontwikkelde checkwegers en andere toekomstige `end of line inspections', heeft hen doen besluiten hier een aparte onderneming voor op te zetten (Jansen Control Systems B.V.). Vanuit de nieuwe onderneming zullen voortaan ook de Belgiche en Duitse markt worden benaderd.

Met de opendeurdag op donderdag 28 oktober `Kijk in de keuken bij Jansen techniek B.V.' wil het bedrijf zich graag presenteren aan (toekomstige) relaties en andere geĂŻnteresseerden. Zo heeft Jansen Techniek B.V. begin 2010 de laatste nieuwbouw afgerond en zijn er diverse (interne) vernieuwingen doorgevoerd. Op deze dag zullen ook verschillende toeleveranciers waarmee Jansen Techniek B.V. al jarenlang samenwerkt aanwezig zijn.

Kortom: Een mooie gelegenheid om op informele wijze contact te onderhouden, de nieuwste ontwikkelingen op de voet te volgen en samen te toasten op de toekomst!