Kunst voor de echte kleine portemonnee op de Affordable Art Fair


The ArtTree verkoopt Hedendaagse kunst van 99 tot 950 op dé Amsterdamse kunstbeurs

AMSTERDAM, 20101019 -- Nog geen jaar geleden lanceerde The ArtTree haar online galerie met het doel om jonge opkomende kunstenaars een platform te bieden met de goede bijkomstigheid kunst toegankelijk te maken voor een breder publiek. Dit jaar zal de galerie aanwezig zijn op dé Amsterdamse kunstbeurs de Affordable Art Fair. Was voorgaande jaren tot 1000 euro de keuze aan Hedendaagse Kunst op de beurs nog vrij beperkt, met de komst van The ArtTree is er een ruime keuze aan kunst voor de kleine portemonnee.

The ArtTree, `a fair art deal'
The ArtTree is een uniek kunst initiatief, ontstaan vanuit het idee om kunst toegankelijk te maken voor een breder publiek en jonge opkomende kunstenaars een platform te bieden. Maar, ook gevestigde kunstenaars, zoals `graffiti artist' FAKE en Frank E Hollywood verkopen hun werk op de online galerie tegen zeer aangename prijzen. Alle schilderwerken zijn uiteraard uniek, fotografie en digitale kunst in LIMITED EDITIONS. Op de Affordable Art Fair zal The ArtTree werken van onder andere kunstenaars Anouk Brusse, dochter van Nederlands filmacteur Kees Brusse, Anjo Vrieling en fotografen Keiko Goto en Jon Vismans tentoonstellen. Een ander goed nieuwtje wordt lid van de facebook fan page en ontvang een -twee voor de prijs van een toegangskaartje- (zo lang de voorraad strekt).

Affordable Art Fair
Na drie zeer succesvolle edities van de Affordable Art Fair (AAF) op het Westergasterrein in Amsterdam, maakt de vierde editie van deze internationale kunstbeurs zijn opwachting. Van donderdag 28 t/m zondag 31 oktober tonen meer dan 85 galeries uit binnen- en buitenland hedendaagse kunst met een prijskaartje tussen de honderd en vijfduizend euro.
Vorig jaar bezochten ruim 15.000 geïnteresseerden de AAF Amsterdam (en is er voor 1,3 miljoen euro aangekocht). Van beginnend kunstkoper tot doorgewinterd verzamelaar: AAF bewijst dat hoogwaardige kunst voor iedereen toegankelijk is. The ArtTree biedt op de fair haar kunst aan van 99 tot 950 euro.


Blijf op de hoogte via:
Website: www.thearttree.nl
Twitter: twitter.com/thearttree #thearttree
Facebook: www.facebook.com/thearttree





Ingezonden prsbericht