Shirtsexclusive.com van start met Italiaanse topshirts


Geen Aziatische inferieure kwaliteit maar Italiaans vakwerk

DEN BOSCH, 20101028 -- Onlangs is de webshop in Italiaanse topshirts Shirtsexclusive.com geopend. Shirtsexclusive is een jong Nederlands bedrijf dat onder leiding van Anette Joosten een exclusieve kledinglijn op de markt brengt, er is gekozen om zeer exclusieve shirts gemaakt van hoge kwaliteitsstoffen voor dames en heren op de markt te brengen tegen aantrekkelijke prijzen.

Shirtsexclusive laat haar shirts enkel maken uit de beste stoffen van gerenommeerde wevers zoals Thomas Mason en Cotonificio Albini in Italië.

Wanneer Albini een stof uitbrengt is deze reeds uitgebreid getest op krimp, kleur, slijtvastheid, kleurintensiteit en treksterkte.

De shirts zijn ontworpen door Italiaanse designers, geen Aziatische inferieure kwaliteit maar Italiaans superieur vakwerk volgens de laatste mode zoals te zien is in de grote modehuizen van Milaan, Parijs en New York.

Een mooie nieuwe collectie met prachtige stoffen tegen aantrekkelijke prijzen voor het komende najaar en de winter, waarbij stijl, smaak en kwaliteit de boventoon voeren.

Shirtsexclusive