Ingezonden persbericht


BN'ERS NIEUW EO-PROGRAMMA 'DE PELGRIMSCODE' BEKEND

De Pelgrimscode, vanaf donderdag 28 oktober om 20.30 uur op Nederland 1

De bekende Nederlanders die deelnemen aan het nieuwe EO-programma De Pelgrimscode zijn: John de Wolf, Geert Hoes, Sandra Reemer, Sonja Silva, Reinier van den Berg, Lucia Rijker, Dirk Taat, Esmaa Alariachi, Melody Klaver en Henk Schiffmacher gaan in de serie op jacht naar een mysterieuze pelgrimschat.

Het nieuwe entertainmentprogramma De Pelgrimscode, dat wordt gepresenteerd door Manuel Venderbos en Marion Lutke, is vanaf eind oktober te volgen op Nederland 1. In het programma gaan tien bekende Nederlanders tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd aan met elkaar om de pelgrimschat ter waarde van ¤ 15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor 'het goede doel' van de bekende Nederlander die wint.

De zoektocht voert de BN'ers door woestijnen, middeleeuwse forten, ondergrondse steden, eeuwenoude pelgrimsoorden en over drukke bazaars. Dat het vinden van de schat niet gemakkelijk is, blijkt uit de zware ontberingen, moeilijke opdrachten en vele hitte waarmee de BN'ers te maken krijgen.