Politie Zeeland


---

1907-2010 Man aangehouden voor inbraak in bedrijfspand
Door de politie is woensdag rond 18.00 uur een 37-jarige man uit de gemeente Sluis aangehouden. Hij wordt ervan verdacht tussen 21 en 26 oktober jl. te hebben ingebroken in een bedrijfspand aan het Eenhoornplantsoen in Oostburg.
Bij de inbraak werden diverse goederen weggenomen waaronder huishoudelijke apparatuur en een portemonnee. Een deel van deze spullen werd teruggevonden in zijn woning. De 37-jarige man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

1908-2010 Automobilist(e) rijdt door na aanrijding, Terneuzen
De politie in Terneuzen is op zoek naar een automobilist(e) die woensdagavond is doorgereden na een aanrijding op de Dr. Buijzestraat.
Daar liep rond 21.45 uur een 16-jarig meisje uit de gemeente Terneuzen richting parkeerplaats van de Cavalerie om naar het busstation te gaan. Toen ze over wilde steken heeft ze gekeken of er verkeer aankwam. Dit was niet het geval. Tijdens het oversteken kwam er plotseling een witte stationwagen met piepende banden om de bocht gereden. Deze auto kwam uit de Steenkamplaan uit de richting van de Axelsestraat. Het meisje werd aangereden en viel achterover op haar rug en achterhoofd. Nadat ze was aangereden hoorde ze dat de auto remde maar vervolgens hard wegreed.
Het slachtoffer was in eerste instantie naar het politiebureau gekomen maar op advies van agenten toch naar de Huisartsenpost gegaan. Bleek dat ze een hersenschudding had opgelopen.
Heeft u meer informatie over dit ongeval? Bel dan met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

1909-2010 Vrouw alsnog overleden na val met fiets, Goes
In het ziekenhuis is afgelopen zondag een 79-jarige vrouw uit 's Gravenpolder overleden als gevolg van een val met haar fiets.
De vrouw was op 11 oktober jl. ter hoogte van De Tol met haar fiets gevallen. Ze liep daarbij o.a. letsel op aan haar hoofd en knie. Het slachtoffer werd voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. In eerste instantie leek het goed te gaan. Maar na enkele bloedingen in haar hoofd is zij in coma geraakt waarna ze overleed.