Ingezonden persbericht


Persbericht
Hilversum, 28 oktober 2010

Jaap neemt 1e exemplaar van X FACTOR game in ontvangst op zijn verjaardag

Jaap Reesema kreeg vandaag op zijn verjaardag een wel heel bijzonder en toepasselijk cadeau. Jarige Jaap nam vandaag het eerste exemplaar van de X Factor game in ontvangst bij de FAME in Amsterdam. De videogame verschijnt morgen pas op Xbox, PS3 en Wii, maar Jaap had vandaag al de primeur. Na een warm onthaal van zijn fans speelde Jaap kort het spel en signeerde games. Ook nam hij het in het spel op tegen Kelvin, die derde werd tijdens de tv-show X Factor. Wie jarig is trakteert, dus deelde Jaap zijn allernieuwste single 'Walk To The Other Side' gratis uit aan de aanwezige fans.

Dit jaar won Jaap de X Factor tv-show: "De TV show X Factor was voor mij een muzikaal avontuur. Ik vind het te gek dat mensen dit avontuur met de X Factor game nu ook zelf kunnen beleven vanuit hun eigen huiskamer. Ik ben benieuwd of de gamers het ontvangen van jurycommentaar net zo spannend vinden als ik destijds".

Beeldmateriaal van de overhandiging is rechtenvrij beschikbaar voor publicatie en te downloaden via de perssite van Media Tornado (Persmateriaal Deep Silver/ X Factor). Ga naar www.mediatornado.nl en klik op de button Pers (gebruikersnaam: printtornado, wachtwoord: 060708MT).

Over X Factor
De X Factor game biedt dezelfde spanning en amusement als de tv-show. Er zijn audities, je kunt oefenen op de X Campus of naar de huizen van de juryleden gaan. Verder zijn er verschillende speltypes, variërend van een individuele carrière tot duetten en battles. Of spelers nu de volgende superster willen zijn, of het liever in de huiskamer tegen hun vrienden en familie willen opnemen, X Factor biedt een interactieve ervaring die recht doet aan de grootste entertainmentshow van Europa.




Ingezonden persbericht