Universiteit Twente

Maak kennis met Professional Learning & Development

29 oktober 2010

Op vrijdag 29 oktober 2010 organiseert de faculteit Management en Bestuur een kennismaking met Professional Learning & Development.

Tijdens deze bijeenkomst, in het prachtige nieuwe pand "Ravelijn" op de Campus van de Universiteit Twente, laten wij u zien hoe belangrijk het is om continue bezig te zijn met opleiden en ontwikkelen. De sprekers uit verschillende werkvelden zullen u van 13:30 tot 17:30 uur laten zien hoe de Universiteit Twente ook u kunt helpen met uw development. Met thema's zoals Ondernemerschap & Innovatie en het nieuwe werken zullen wij u prikkelen om verder te kijken.

Tijdens deze middag informeren we u over onze master opleidingen, leergangen, Masterclasses, actualiteitencolleges en in-company programma's.

Graag licht één van de programmamangers de opleiding tijdens een gesprek met u en/of één van uw collega's toe. Ook kunnen wij u tijdens de bijeenkomst in contact brengen met (ex)deelnemers. Dit biedt u de mogelijkheid om uit de eerste hand te vernemen welke ervaringen zij hebben opgedaan en hoe zij de balans werk - privé en de studie hebben!