Deltion College


nieuws

18-10-10

Gratis proefpas Zwolle Culinair bij start avondcursus Deltion

Iedere volwassene die zich voor 29 oktober aanmeld voor een vakgerichte training of cursus bij Deltion, ontvangt een proefpas van 30 euro voor Zwolle Culinair. Deltion is gastheer van dit culinaire evenement in Zwolle op 29, 30 en 31 oktober.

In diverse vakgebieden biedt Deltion voor volwassenen om-, her- en bijscholingsmogelijkheden op verschillende niveaus. Dit kunnen versnelde mbo-opleidingen zijn, maar ook vakgerichte cursussen of kortdurende trainingen. Het niveau van het opleidingsaanbod varieert van beginners tot mbo+ in verschillende vakgebieden. Geïnteresseerden kunnen zich via het aanmeldformulier aanmelden voor een cursus en zo de proefpas ontvangen.

Zwolle Culinair is hét jaarlijks terugkerende culinaire evenement van Zwolle en omstreken. Tijdens de 7e editie van dit evenement kunt u op de Boulevard van het Deltion College gerechten proeven van ruim 25 deelnemende restaurants en zijn er stands met onder andere koffie, kaas, wijnen en delicatessen. Zwolle Culinair vindt plaats op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 oktober. Zie ook www.Zwolleculinair.nl

.

---