Gemeente Bodegraven

(21-10-2010)

Reünie oud-bestuurders met tentoonstelling

Op vrijdag 29 oktober vindt in het gemeentehuis van Bodegraven van 15.00 tot 18.00 uur een reünie plaats van (oud-)bestuurders van de gemeente Bodegraven.

Tijdens de reünie is een fototentoonstelling te zien over Bodegraven en haar bestuur in de afgelopen decennia. De tentoonstelling blijft na de reünie nog een aantal weken staan in het gemeentehuis. Eind november verhuist de tentoonstelling voor een aantal weken naar het Wierickehuis en daarna naar Rijngaarde.

Voor alle tijdens de reünie aanwezige (oud-)bestuurders is een boekje beschikbaar gesteld met de titel "De Kaasrepubliek" over de geschiedenis van politiek en bestuur in Bodegraven. Dit rijk geïllustreerde boekje is na de reünie verkrijgbaar bij boekhandel Karssen en Stichting Historische Kring Bodegraven.

Bent u (oud-)bestuurder? U kunt zich telefonisch aanmelden voor de reünie bij het bestuurssecretariaat van de gemeente, mevrouw D. Verheij, tel. (0172) 522 522 of per e-mail dverheij@bodegraven.nl. Wij verzoeken u bij aanmelding uw naam, huidige adres en telefoonnummer door te geven.