Gemeente Bodegraven

radio-uitzending
(27-10-2010)

Wethouders Goudbeek en Vroomen in live radio-uitzending

Wethouder van financiën, Jan-Christiaan Goudbeek, bijt aanstaande vrijdag het spits af van de live radio-uitzending Politiek Café, waarin diverse interessante gasten aan het woord komen. De uitzending wordt 29 oktober vanaf 20.00 uur live uitgezonden vanuit de foyer van Cultureel Centrum Evertshuis.

Iedereen is van harte uitgenodigd om tijdens de uitzending naar de foyer te komen en de gasten te ontmoeten.

Na het gesprek met de wethouder schuift de heer Jerry Tertaas van Zorg Ondersteuning Nederland aan. ZONZORG is één van de vier patijen met wie de gemeente een contract heeft afgesloten voor het leveren van huishoudelijke hulp. Daarna wordt burgemeester Lokker geïnterviewd. Aan hem is gevraagd om één van zijn stokpaardjes van stal te halen.

Na een onderbreking voor het nieuws van 21.00 uur volgt een gesprek met twee fractievoorzitters uit Reeuwijk. De heer Nico de Heij (CDA) en mevrouw Lisbeth Hertogh (PvdA). Hoe komen zij de cultuurcrisis tussen Reeuwijk en Bodegraven door?

De heer Gerrit van Eijk, raadslid voor de VVD, heeft de gemoederen flink bezig gehouden in de raad toen er gestemd moest worden over de wijziging van het bestemmingsplan ten behoeve van de bouw van de moskee. Met hem maken we nader kennis.

Ten slotte vertelt wethouder Vroomen of de ambtelijke organisatie er klaar voor is om per 1 januari de handen uit de mouwen te steken voor de nieuwe gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

De uitzending kunt u 29 oktober van 20.00 tot 22.00 uur op de radio ontvangen via de ether 107.8 FM of via de analoge kabel 103.4 FM. Het programma wordt ook gestreamd en is te horen via de website www.rtvbodegraven.nl Op TV kunt u luisteren via de kabelkrant. In Reeuwijk via het digitale kanaal 37 van Rekam of in Bodegraven analoog via Ziggo.