Gemeente Bodegraven

oud-bestuurders
(28-10-2010)

Opening fototentoonstelling tijdens reünie oud-bestuurders

V Op vrijdag 29 oktober vindt in het gemeentehuis van Bodegraven van 15.00 tot 18.00 uur de reünie plaats van (oud-)bestuurders van de gemeente Bodegraven.Deze reünie is alleen voor genodigden. Tijdens de reünie wordt ook de fototentoonstelling "De Kaasrepubliek" geopend.

Deze tentoonstelling gaat over Bodegraven en haar bestuur in de afgelopen anderhalve eeuw. De tentoonstelling is na de reünie open voor alle publiek en staat nog een aantal weken in het gemeentehuis. Eind november verhuist de tentoonstelling voor een aantal weken naar het Wierickehuis en vanaf half december is de tentoonstelling nog enkele weken te zien in Rijngaarde.

Alle tijdens de reünie aanwezige (oud-)bestuurders ontvangen het boekje dat bij de tentoonstelling hoort en dezelfde naam draagt. In het boekje is het overgrote deel van de foto's van de tentoonstelling te vinden en wordt verder ingegaan op de geschiedenis van politiek en bestuur in Bodegraven. Het rijk geïllustreerde boekje is na de reünie verkrijgbaar bij boekhandel Karssen en Stichting Historische Kring Bodegraven.