Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 29-10-2010

Zeven jongens aangehouden na melding diefstal uit schuurtje

ST. WILLEBRORD: Zes jongens uit St. Willebrord (12 t/m 17 jaar) en een 16-jarige jongen uit Sprundel zijn donderdagmiddag kort voor 15.30 uur aangehouden op verdenking van diefstal. Een getuige zag hoe een groepje jongeren diverse goederen uit een schuurtje achter een woning aan de Emmastraat haalde. De getuige vertrouwde het niet en belde de politie. Agenten konden de zeven jongens aanhouden, nadat zij zich hadden verstopt in een houten hokje in een nabijgelegen weiland. De verdachten zijn na verhoor heengezonden, de politie onderzoekt wat er nu precies gebeurd is en of en wat er gestolen is.

Politie arresteert twee knullen wegens fietsendiefstal

BREDA: De politie heeft donderdag een 14-jarige jongen uit Breda en een evenoude knul uit Zaandam aangehouden wegens diefstal. Het tweetal rommelde rond 16.30 uur bij de fietsenstalling op het kermisterrein aan het Chasséveld aan enkele gestalde fietsen. Agenten zagen dat vanuit het nabijgelegen politiebureau en gingen buiten poolshoogte nemen. Zij vertrouwden het niet en spraken de jongens aan. Het tweetal bleek over een valse sleutel te beschikken en had zo al twee fietsen geopend. De jongens mochten mee naar binnen waar proces-verbaal werd opgemaakt.

Bredanaar (36) opgepakt wegens huiselijk geweld

BREDA: Een 36-jarige Bredanaar is donderdagavond gearresteerd wegens huiselijk geweld. Zijn ex-vriendin belde rond 19.15 uur met de politie, nadat ze tijdens een ruzie klappen van hem zou hebben gekregen in haar woning in de Haagse Beemden. De Bredanaar werd op het bureau ingesloten voor verder onderzoek.

Brand Jan David Zocherstraat in Bureau Brabant en Opsporing Verzocht

BREDA: De opsporingsprogramma's Bureau Brabant en Opsporing Verzocht besteden maandag en dinsdag as. aandacht aan de brand in een woning aan de Jan David Zocherstraat op 26 augustus jl. Daarbij raakte de 51-jarige bewoonster zwaargewond. Haar 38-jarige partner raakte lichtgewond. De politie gaat in haar onderzoek uit van brandstichting. Het 51-jarige slachtoffer is na het incident opgenomen in het
brandwondencentrum in Beverwijk waar ze nog altijd verblijft.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 29-10-2010 10:50 | © Regio Midden en West Brabant |