Gemeente Etten-Leur


Energiemarkt trekt ruim honderd bezoekers

Ruim honderd belangstellenden hebben op woensdag 27 oktober jl. in de Nieuwe Nobelaer de Energiemarkt bezocht, die de gemeente Etten-Leur daar had georganiseerd in het kader van de campagne `10 voor Energie!'. De bezoekers waren erg geinteresseerd in de informatie die er werd geboden over energiebesparing in en rond het huis en over duurzame energie. In verschillende stands gaven bedrijven demonstraties met energiebesparende artikelen dan wel met producten waarmee inwoners zelf duurzame energie kunnen opwekken, zoals zonnepanelen. Ook waren er interessante aanbiedingen op het gebied van energiebesparing. Goed geïnformeerd, ruim gedocumenteerd en met een gratis schakelstekker als presentje konden de geïnteresseerden huiswaarts keren.

De campagne `10 voor Energie!' loopt tot 10 december a.s. Inwoners van Etten-Leur maken kans op diverse energieprijzen met het oplossen en insturen van de puzzel, die staat afgedrukt in de Energiekrant. Of door de poster in de krant tijdens de campagneperiode goed zichtbaar op te hangen achter een raam in hun huis. Deze poster is ook te downloaden via de website www.10voorenergie.nl

De Energiekrant is begin oktober huis aan huis verspreid. Wie de krant niet meer heeft, kan een exemplaar afhalen in het Informatiecentrum in het Stadskantoor.

20100922\pwm\0760

Agenda opinieraad
Werk in uitvoering
Omgevingsvergunning

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 14 076

info@etten-leur.nl