Politie Gelderland-Zuid

Politie onderzoekt overval

Velddriel, 29-10-2010 o Vrijdagmorgen om 07.45 uur werd een Spar-supermarkt aan de Kapelstraat overvallen door drie mannen. Het overvallenteam van de politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.

Op bovengenoemd tijdstip ging de eigenaar zijn winkel binnen toen de drie overvallers met hem mee het pand betraden. De eigenaar werd onder bedreiging van een vuurwapen gedwongen om geld af te geven. Een getuige werd ook bedreigd door de overvallers. Toen de overvallers een andere getuige zagen, gingen ze er zonder buit via de Voorstraat vandoor in de richting van Hedel.

Signalement

Politieagenten zochten direct in de omgeving naar de overvallers. Kort na de overval werd ook een SMS-Alert uitgedaan. Van de overvallers is het volgende signalement bekend:

- Twee mannen zijn ongeveer 1.90m lang, de andere overvaller is kleiner

- Alledrie de mannen waren in het donker gekleed en droegen sportschoenen

- Eén man droeg onder zijn donkere jas een grijze trui en andere man droeg een beige trui

Getuigen gezocht

De politie wil graag in contact komen met mensen die meer informatie hebben. Meld dit dan bij het Overvallenteam, te bereiken via telefoonnummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

(10)

Laatst gewijzigd 29-10-2010 11:35 | © Regio Gelderland-Zuid |