StepStone slaat grote slag op Nederlandse media markt

29/10/2010 12:20

StepStone

Leiden, 29 oktober 2010. Carrièresite StepStone is 9 nieuwe samenwerkingen aangegaan. Hiermee vergroot StepStone haar bereik bij werkzoekenden met honderdduizenden bezoekers.

Vanaf september zijn de vacatures van StepStone ook te zien op de volgende websites: Stageplaza, Salesmagazine.nl, Marcommagazine.nl, Managementsite, Hyped, KarelGeenen.nl, Nextenterprise en IT commercie. Binnenkort gaat de samenwerking met 925.nl live. Begin dit jaar ging StepStone al een exclusieve samenwerking aan met FD Mediagroep, die ervoor zorgt dat de vacatures van StepStone te zien zijn op fd.nl en bnr.nl.

"We zijn dik tevreden met de nieuwe samenwerkingen. Op deze manier bedienen we alle hoger opgeleiden in de segmenten Finance, IT, Sales, Marketing, Stagiaires en Management. En dat is precies onze doelgroep. Met deze samenwerkingen vergroten we het bereik onder letterlijk honderdduizenden bezoekers. Het zorgt ervoor dat we de latente werkzoekers nog beter bereiken dan we al deden." zegt Piet Derriks, directeur van StepStone Nederland. Op de vraag waarom al die samenwerkingen nu ineens in gang zijn gezet verklaart Derriks: "Een aantal samenwerkingen stonden al een tijdje in de planning maar moesten technisch nog gerealiseerd worden en een paar andere samenwerkingen zijn we recent aangegaan. We willen graag ieder segment goed bedienen, dus we doen het liever in één keer goed. Vandaar dat we nu in oktober bijna alle samenwerkingen in één keer introduceren." Wanneer we Derriks vragen of er nog mooie partnerships op stapel staan lacht hij: "Houd ons maar in de gaten, dan zie je het vanzelf".

Over StepStone

Opgericht in 1996, is StepStone nu één van de meest succesvolle vacaturesites in Europa op het moment. Met meer dan negen miljoen bezoekers en meer dan 60.000 vacatures per maand, is StepStone een sterke partner in Europa voor de online recruitment markt. Alles wat StepStone doet heeft één doel: om zo goed mogelijk de beste kandidaten te matchen met de beste bedrijven.

StepStone heeft 340 mensen in dienst in elf landen, en levert de hoogste kwaliteit service aan al haar klanten. Deze variëren van kleine lokale spelers tot grote internationale corporates in alle sectoren. Meer dan 16.000 erkende bedrijven, zoals bijvoorbeeld Deutsche Telekom, Siemens, Deloitte and Daimler, maken met veel success gebruik van StepStone in elf Europese landen om hoger opgeleiden te recruiten. StepStone is een dochtermaatschappij van Axel Springer AG in Berlijn.





http://www.stepstone.nl

http://www.stepstone.nl