Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 29-10-2010

Rechercheurs treffen illegaal seksbedrijf aan in woning Steenbergen

STEENBERGEN: De politie heeft donderdagavond een illegaal seksbedrijf aangetroffen in een woning in Steenbergen. Rechercheurs van het Team Commerciële Zeden (TCZ) voerden een zogeheten bestuurlijke controle uit, nadat er informatie was binnengekomen dat prostituees zonder vergunning in de woning werkten. Dat bleek daadwerkelijk zo te zijn, in de woning waren twee vrouwen aanwezig die hun diensten aanboden. Het seksbedrijf is gesloten, de rechercheurs van het TCZ sturen hun rapportage naar de gemeente Steenbergen die bekijkt of er bestuurlijke vervolgstappen nodig zijn.

Politie arresteert drie Fransen na verdachte situatie in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft donderdagavond drie Fransen (19, 22 en 26 jaar) gearresteerd. Surveillerende agenten zagen de mannen rond 22.30 uur bij een auto staan die was geparkeerd op de Wierlaan. De drie waren donker gekleed en hadden hun gezicht bedekt met een capuchon. De agenten wilden de mannen controleren, maar plotseling renden ze hard weg. Op de Billrothstraat konden de 19-jarige en de 26-jarige man achterhaald worden, in eerste instantie gaven ze een valse naam op. Later werd met behulp van een diensthond de derde man, een 22-jarige Fransman, in de kraag gevat. Hij had zich verstopt in een bosje aan de Wierlaan. Bij het fouilleren van de mannen werd bij de 26-jarige verdachte een geladen vuurwapen gevonden. De drie Fransen zijn op het bureau in verzekering gesteld, de politie zoekt uit wat ze van plan waren.

Inbrekers slaan hun slag in drie woningen in Oud Gastel

OUD GASTEL: De politie onderzoekt drie woninginbraken in de nacht van donderdag op vrijdag in Oud Gastel. De inbrekers sloegen hun slag in woningen aan de Meirstraat, Meireweikes en Rijpersweg en gingen er met onder geld en computerapparatuur vandoor. De bewoners ontdekten vrijdagmoren dat er was ingebroken en belden de politie. In het gebied van het politieteam Mark & Dintel vinden de laatste weken meer woninginbraken dan normaal gesproken plaats. Daarom wordt er extra gesurveilleerd tijdens de avond- en nachtelijke uren en op gezette tijden een roadblock gehouden. Ook bewoners worden gevraagd extra alert te zijn en bij verdachte situaties de politie te bellen.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 29-10-2010 13:43 | © Regio Midden en West Brabant |