Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 29-10-2010

Brandstofdief opgepakt

GILZE - De politie heeft gisteravond een 60-jarige man uit Antwerpen opgepakt voor diefstal brandstof. Agenten stelden tegen 23.00 uur een onderzoek in na een ontvangen melding dat er brandstof weggenomen was uit een vrachtwagen die geparkeerd stond op parkeerplaats Raakeind. De politie trof op de A58 ter hoogte van Gilze een auto aan die bestuurd werd door de 60-jarige man. Tijdens controle troffen de agenten in de auto meerdere jerrycans met diesel, in totaal 190 liter. De bestuurder bekende op het bureau de diefstal. Zowel de diesel als de auto is in beslag genomen.

Automobilist met 'kratje' op botst tegen geparkeerde auto

GILZE - De politie heeft gisteravond op de Bavelseweg een 56-jarige automobilist uit Molenschot aangehouden. De man was, in beschonken toestand, tijdens het uitparkeren tegen een geparkeerde auto gereden. Agenten spraken hem aan en bemerkten dat de man onder invloed
verkeerde. Een ademtest op het bureau wees uit dat hij 1060 ug/l aan alcohol in zijn bloed had, een overschrijding van vijf maal de toegestane hoeveelheid. Tijdens het verhoor verklaarde hij een kratje bier te hebben genuttigd. Zijn rijbewijs mocht hij na verhoor
achterlaten op het bureau.

Auto buit na woninginbraak

SPRANG-CAPELLE - De politie onderzoekt een woninginbraak die vannacht plaats gevonden heeft in de Lijster. Bij de inbraak werd een auto, Audi A6, kleur blauw, gekentekend 27-RZ-NX buit gemaakt.

Tussen middernacht en 06.45 uur lukte het inbrekers, via de
gaatjesboormethode de woning binnen te komen. In het huis werden onder andere autosleutels buit gemaakt. De auto die voor de woning geparkeerd stond werd ontvreemd. De politie heeft het voertuig landelijk laten signaleren.

auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 29-10-2010 15:16 | © Regio Midden en West Brabant |