Strukton


Overname Strukton door Oranjewoud N.V. afgerond

29 | 10 | 2010

UTRECHT, 29 oktober 2010 - De overname van Strukton door Oranjewoud N.V. is afgerond. Dit heeft Oranjewoud N.V. vandaag bekendgemaakt in een persbericht (.pdf - 70,3 kB).

Over Oranjewoud N.V.
Oranjewoud N.V. is actief in Europa en de Verenigde Staten als leverancier van kwalitatief hoogwaardige diensten op het brede terrein van infrastructuur, stedelijke ontwikkeling, bouw, natuur en landschap, milieu en veiligheid, vastgoedzaken en sport- en vrijetijdsvoorzieningen.

Directie Strukton tevreden
De directie van Strukton steunt deze overname. Raymond Steenvoorden (directielid Strukton Groep): `Als directie hebben wij al in een vroeg stadium onze steun uitgesproken voor deze overname. Na een lange periode van onderhandelen zijn we daarom zeer tevreden dat het proces nu kan worden afgerond. De ondernemingen hebben de afgelopen periode al met elkaar kennis gemaakt. Dat heeft ons gesterkt in de overtuiging dat onze nieuwe aandeelhouder een langetermijnvisie heeft op Strukton die ons in staat stelt onze huidige strategie verder uit te voeren.'

Brede dienstverlening
De gezamenlijke onderneming biedt een breed scala aan diensten en zal zodoende optimaal in staat zijn om te kunnen inspelen op de toenemende marktvraag naar ontwerp- en uitvoeringsoplossingen voor infrastructurele vraagstukken.