Gemeente Midden-Delfland

Officiële ingebruikname kunstgrasvelden in Midden-Delfland

In de afgelopen zomermaanden is er hard gewerkt aan de aanleg van de nieuwe kunstgrasvelden zodat de Midden-Delflandse voetbalverenigingen er vroeg in het nieuwe seizoen gebruik van konden maken.

De voetbalverenigingen MVV â27, VV Schipluiden en SV Den Hoorn hebben nu de beschikking over een nieuw kunstgrasveld. Hiermee is tegemoet gekomen aan de wens van deze verenigingen tot uitbreiding van de wedstrijd- en trainingscapaciteit. Tevens worden met de kunstgrasvelden de gebruiksmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld voor schoolsport, aanzienlijk vergroot.

Wethouder Sport Tineke van Nimwegen: âSporten is erg belangrijk binnen onze Cittaslow gemeente. Als gemeente hebben we de taak om te faciliteren in goede sportvoorzieningen waar onze burgers gebruik van kunnen maken. En de kunstgrasvelden bij onze 3 MiddenâDelflandse voetbalverenigingen zijn daar weer een goed voorbeeld van.â

De nieuwe velden worden vrijdag 29 oktober officieel in gebruik genomen met een voetbalwedstrijd tussen een ambtenaren / aannemersteam en een bestuursteam van de verschillende clubs.
Â